Team OBV 2021-10-20T16:17:38+02:00

Ons Team

Sam Alken
Sam AlkenDirecteur
Als directeur houdt Sam zich bezig met het besturen van de organisatie. Hij draagt zorg voor de financiën en relatie-onderhoud. Daarnaast is hij aanspreekpunt voor klanten in het verkooptraject. Sam is tevens betrokken bij de aanname van nieuwe opleidingen.
Tamara Alken
Tamara AlkenAlgemeen Manager
Als algemeen manager houdt Tamara zich bezig met de coördinatie en aansturing van opleiders, opleidingen en het team. Daarnaast verzorgt zij klantcontact en is zij het aanspreekpunt voor de organisatie. Tamara leidt het plantraject van de opleidingen.
mr. Vincent Ramaekers
mr. Vincent RamaekersKwaliteitsmanager
Vincent heeft het KwaliteitsManagementSysteem (KMS) van OBV Training Centre in grote mate opgezet. Hij houdt zich bezig met het actualiseren en in stand houden van dit KMS. Verder adviseert hij de directie op het gebied van kwaliteitsvraagstukken. Vincent is het aanspreekpunt voor externe audits en kwaliteitszaken en houdt toezicht op compliance.
Michel van der Borght
Michel van der BorghtOpleider
Michel heeft jarenlange ervaring in de spoorbranche, waarvan vele jaren als opleider. Michel is breed georiënteerd, want hij heeft zowel voor reizigers, goederen als infra gereden. Michel is nog steeds actief als reizigersmachinist. Zodoende staat hij goed in contact met de praktijk. Michel is tevens door de VVRV erkend als examinator bijlage V en VI van de Machinistenrichtlijn.
Maurice Wagenaar
Maurice WagenaarOpleider
Maurice heeft brede ervaring in de spoorbranche. Ook heeft hij al jaren ervaring met opleiden. Maurice rijdt zelf ook nog regelmatig als goederenmachinist, waardoor hij een schat aan praktijkervaring meeneemt.
drs. Jan Lemmens
drs. Jan LemmensOnderwijskundige / Opleider TDV-TPI
Jan is al sinds jaar en dag in diverse hoedanigheden actief voor OBV. Jan is onderwijskundige en is in die hoedanigheid betrokken bij de coaching en training van onze opleiders. Ook verzorgt hij advies op onderwijskundig gebied bij de vorming en instandhouding van onze lesmaterialen. Jan verzorgt tevens trainingen Didactische Vaardigheden en Praktische Instructie, zowel voor klanten van OBV Training Centre als van OBV-Logistiek.

Adviseurs

Bert Alken
Bert AlkenOpleidingskundig Ondersteuner
Bert heeft OBV-Logistiek opgericht en is een doorgewinterd specialist in de spoorbranche. In 40 jaar bij NS heeft hij veel praktische en theoretische kennis opgedaan en als oprichter en directeur van OBV heeft deze ervaring, in combinatie met zijn vindingrijkheid, geleid tot een mooi assortiment aan diensten voor partijen in de spoorsector. Voor OBV Training Centre heeft Bert als opleidingskundig ondersteuner de lesplannen en syllabus ontwikkeld.
Susanne Martens
Susanne MartensAdministratief Medewerker
Susanne verzorgt al geruime tijd administratieve werkzaamheden voor OBV. Zij zal voorraden en (les)roosters beheren, achter de schermen alle inschrijvingen in orde maken en faciliteren in brede zin.
Rogier Bruggeman
Rogier BruggemanSr. PHP Developer
Rogier heeft als PHP Developer ruim 20 jaar ervaring in de IT-dienstverlening. Onder zijn vleugels is RailSysteem uitgebouwd en doorontwikkeld, zijn websites tot stand gekomen en kan een scala aan IT-vragen worden voorgelegd.