Rangeerder 2021-09-27T12:10:48+02:00

Rangeerder

De theoretische opleiding Rangeerder kan zowel apart verzorgd worden, alsook gecombineerd met Machinist (VB/BB) en eventueel Wagencontroleur

Verschillende soorten documentatie
OBV Logistiek verzorgt alle documentatie die u nodig heeft in de vervoerssector. Wij kunnen u in de VSD-module bijvoorbeeld voorzien van het Handboek Vervoerproces, informatie voor machinisten en rangeerders, het Zakboekje Goederenmaterieel en informatie omtrent technische specificaties van (goederen)materieel voor technisch personeel.

Producten op maat ontwikkelen
OBV-Logistiek heeft een breed scala aan diensten. Van documentatie en bedrijfspassen tot applicatie-ontwikkeling en een Legal Desk. Bijkomend voordeel is dat het bij OBV-Logistiek mogelijk is om maatwerk oplossingen te ontwikkelen. We bundelen onze krachten en ontwikkelen zo nieuwe producten en diensten in samenwerking met inhoudsdeskundigen.
U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een specifiek bedieningsvoorschrift, zakkaartjes, enz. De ontwikkelde producten kunnen in een map of klapper worden gebundeld maar ook is het mogelijk de producten digitaal aan te bieden aan uw medewerkers of klanten. Dit kan via uw eigen interne systeem of via systemen van OBV-Logistiek.

Deze opleiding maakt van de aspirant een succesvol rangeerder door de wet- en regelgeving en (praktijk)kennis bij te brengen.

Na het doorlopen van het traject van de opleiding gaat de aspirant op examen bij de Stichting VVRV te Zoetermeer. Nadat de kandidaat slaagt voor zijn examen is hij bevoegd als Rangeerder en kan hij hiermee aan de slag in de praktijk.

Meer info
De opleiding kan bij ons worden gehouden, te Maastricht of Utrecht, maar dit kan ook op locatie van de opdrachtgever; mits er een goede ruimte beschikbaar is, komt OBV Training Centre naar u toe!

Herinstructie
Naast de opleiding tot Rangeerder biedt OBV Training Centre ook een klassikale herinstructie voor (ervaren) rangeerders. De inhoud van een herinstructie is in ieder geval het opfrissen van de kennis, behandelen van eventuele nieuwigheden en een Q&A. Verder is het mogelijk om maatwerk te bieden; het behandelen van bedrijfseigen regels hoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. De dag wordt afgesloten met een toets en, bij goed gevolg, afgifte van een certificaat.

Wilt u meer informatie over de diensten en producten van OBV Training Centre?

Neem Contact Op