Over Ons 2021-10-20T16:12:04+02:00

Over OBV Training Centre

In 2006 is OBV-Logistiek door Bert Alken opgericht. Bert heeft destijds de NS(O)-afdeling Handboeken en Documentatie voortgezet in zijn eigen onderneming, waarna het ontwikkelen van passen, ELVW (digitale herinstructies) en de oprichting van Legal Desk en het lanceren van RailSysteem.eu, inmiddels een begrip in de spoorwereld, volgden. Eind 2019 nam Sam Alken het bedrijf over en is een schaalbare machinistensimulator voor spoorwegondernemingen toegevoegd aan het assortiment.

Al sinds jaar en dag heeft OBV-Logistiek het voornemen gehad om opleidingen toe te voegen aan het assortiment, om zodoende de spoorwegondernemingen volledig te kunnen ontzorgen. Na het goed op de rails krijgen van alle voornoemde producten hebben wij begin 2021 de beslissing genomen om de werkzaamheden in gang te gaan zetten voor het oprichten van een opleidingsinstituut; het resultaat hiervan is OBV Training Centre.

OBV-Logistiek staat bekend om de flexibiliteit, de klantgerichtheid en het maatwerk. Ook OBV Training Centre vormt hierin geen uitzondering. Wij geven graag 110% om de klant volledig te ontzorgen.

Op 24 augustus 2021 is OBV Training Centre door de Inspectie Leefomgeving en Transport erkend als opleidingsinstituut voor de veiligheidsfuncties Machinist met Volledige Bevoegdheid en met Beperkte Bevoegdheid.

OBV Training Centre heeft kantoor- en opleidingslocaties in Utrecht en Maastricht, beide goed bereikbaar. Daarnaast komen wij u ook graag op uw locatie van opleidingen voorzien!

Wilt u meer informatie over de diensten van OBV Training Centre?

Neem Contact Op