Faciliteiten 2021-10-20T15:54:33+02:00

Faciliteiten

OBV Training Centre heeft diverse locaties en faciliteiten ter ondersteuning van de opleidingen.

Locaties

OBV Training Centre heeft locaties in Maastricht, in het hoofdkantoor van OBV-Logistiek, en in Utrecht. Beide locaties zijn goed bereikbaar, zowel met auto (aan de snelweg) als het OV.

In onze leslocatie te Utrecht bevindt zich onze machinistensimulator.

Simulator

OBV Training Centre B.V. maakt gebruik van de Fame3D simulator geleverd door OBV-Logistiek en Movares. De simulator bootst de werkelijkheid natuurgetrouw na en is voorzien van alle relevante functies ten aanzien van beveiligingssystemen, ATB, ERTMS, situaties en triggers.

Onze opleiders kennen de simulator en bedienen deze vanuit de instructeurswerkplek. In het geval van de opleidingen machinist worden de aspirant-machinisten gedurende een ruim simulatieprogramma voorbereid op het examen.

Het voordeel van simulatortraining is niet alleen dat de aspirant-machinist de kans krijgt om bekend te raken met de bediening, maar ook dat extreme situaties geoefend kunnen worden. OBV Training Centre onderscheidt zich in de markt door ruim baan te bieden voor simulatortraining, een en ander op verzoek van en in afstemming met de klant’.

Railsysteem

Middels RailSysteem, het online portaal van onze zusteronderneming OBV-Logistiek, kan de aspirant-machinist gedurende de opleiding veelvuldig aan de slag met oefenmateriaal. Een scala aan bestaand oefenmateriaal zal beschikbaar worden gesteld, naast het speciaal ontwikkelde oefenmateriaal voor de opleiding ter voorbereiding op de examens en ter ondersteuning van de opleiding.

Wilt u meer informatie over de diensten en producten van OBV Training Centre?

Neem Contact Op