Machinist BB 2021-09-27T12:02:21+02:00

Machinist BB

Nog te vullen

Nog te vullen

Meer info
De opleiding kan bij ons worden gehouden, te Maastricht of Utrecht, maar dit kan ook op locatie van de opdrachtgever; mits er een goede ruimte beschikbaar is, komt OBV Training Centre naar u toe!

Herinstructie
Naast de opleiding tot Machinist BB, biedt OBV Training Centre ook een klassikale herinstructie voor (ervaren) machinisten. De inhoud van een herinstructie is in ieder geval het opfrissen van de kennis, behandelen van eventuele nieuwigheden en een Q&A. Verder is het mogelijk om maatwerk te bieden; het behandelen van bedrijfseigen regels hoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. De dag wordt afgesloten met een toets en, bij goed gevolg, afgifte van een certificaat.

Het is ook mogelijk om informatie op de chip te zetten die door anderen uit te lezen is met specifieke apparatuur. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met uw (speciale) telefoon de gegevens van de chip uit te lezen. Dit kan handig zijn als er geen computer of ander hulpmiddel voorhanden is. OBV-Logistiek kan u als totaalaanbieder naast de benodigde passen indien nodig ook de benodigde apparatuur leveren.

Wilt u meer informatie over de diensten en producten van OBV Training Centre?

Neem Contact Op